Scroll Top
U bent in goede handen

Behandelingen

Van periodieke controle tot specialistisch werk

Bekijk al onze behandelingen.

Bent u op zoek naar een tandarts in de regio Maas en Waal? Tandartspraktijk Leeuwen biedt een uitgebreid aanbod aan behandelingen gericht op behoud en duurzaam herstel van het gebit. Kwaliteit van de zorg staat bij ons centraal. Onze visie is dat voorkomen beter is dan genezen, daarom besteden wij veel aandacht aan preventie door voorlichting en gebitsverzorging. Vindt u de tandarts een beetje spannend? Geen probleem wij nemen de tijd voor u. Extra aandacht en energie wordt aan kinderen en jongeren besteed om gebits- en angstproblemen in de toekomst te voorkomen.

Gebitsreiniging

Met zorg voeren onze preventieassistenten en mondhygiënisten de gebitsreiniging uit. Zo blijft uw gebit in gezonde en frisse staat. Verzorgde tanden en tandvlees voorkomen het risico op gaatjes en ontstekingen.

Vullingen

Met uiterste precisie boren wij het beschadigde gedeelte van de tand of kies uit, zodra de kies droog en schoon is gaan we aan de slag met de vulling. Blijf niet rondlopen met gaatjes en voorkom pijn en ontstekingen aan uw gebit.

Kindertandarts

Gaat uw kind voor het eerst naar de tandarts? Best spannend! Gelukkig bieden wij de juiste begeleiding zodat uw kind op jonge leeftijd geen angst voor de tandarts opbouwt. Wij hanteren in onze praktijk een zeer kindvriendelijke werkwijze.

Wortelkanaal-behandelingen

Als een tand of kies door cariës (tandbederf) aangetast wordt, dan kunnen bacteriën in uw wortelkanaal komen. Tijdens een wortelkanaalbehandeling wordt een foto gemaakt en bekeken hoe deze het best schoongemaakt kan worden. Vervolgens worden de kanalen gevuld.

Tanden bleken

Witte tanden zien er stralend en gezond uit. Wilt u uw tanden laten bleken? Onze preventieassistente is gespecialiseerd in het bleken met de Phillips Zoom. Na de behandeling in de praktijk ontvangt u bleekmalletjes welke speciaal op uw gebit gemaakt zijn. Hiermee kunt u uw tanden thuis bleken en daarmee het behaalde resultaat behouden.

Kronen, inlays en bruggen

Een kroon, inlay of brug zijn ter versteviging of om uw gebit een mooiere uitstraling te geven. Gemaakt van porselein of metaal. Wij geven u tijdens uw afspraak advies over de beste behandeling. Bij Tandartspraktijk Leeuwen bent u verzekerd van de juiste expertise voor het aanbrengen hiervan.

Kunstgebit (reparatie)

Heeft uw gebit herstel nodig? Bezoek onze praktijk voor een compleet nieuw kunstgebit of laat ons herstelwerkzaamheden uitvoeren. Onze eigen tandprotheticus maakt uw gebit graag voor u op maat.

Implantaten

Met een implantaat kunnen we een tand vervangen. Ook kunnen we een volledig gebit maken op implantaten waardoor het gebit weer vast zit in aan de kaak. Denkt u er aan implantaten te laten plaatsen vraag ons gerust om advies!

Mist u iets?

Staat een behandeling er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing of juiste verwijzing.

Patiëntvriendelijk en persoonlijk

Ons team heeft altijd persoonlijke aandacht voor u als patiënt. U krijgt alle informatie, u mag altijd vragen stellen, en samen met u wordt een keuze gemaakt tussen verschillende behandelopties. Samen met u proberen wij een optimale oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

Informatie

Verdiepende informatie nodig? Ga naar allesoverhetgebit.nl

Certificering

Wij zijn aangesloten bij het KNMT. Ga naar het KNMT (voor patiënten)