Scroll Top

Vacatures

1 OPENSTAANDE VACATURE – Tandartsassistente tijdelijk

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team? Bekijk hier onze vacatures.

In onze tandartspraktijk zijn wij continu op zoek naar nieuwe zorgprofessionals. Wij zouden onszelf omschrijven als een gezellig team met de nodige expertise aan boord. Aan het hoofd van de praktijk staan Tandarts Rianne Bouwmans en mede-eigenaar Marco Versteeg.

Wat wij belangrijk vinden.

In onze tandartspraktijk staan vakkennis, klantvriendelijkheid en collegialiteit voorop. Zo willen we zorgen voor een prettige werksfeer met ruimte voor gezelligheid, maar waar onze patiënten vooral op hun gemak worden gesteld.

Tandartspraktijk Leeuwen is een toegankelijk team van mondzorg professionals.

Ons team bestaat momenteel uit 13 personen: van tandarts tot mondhygiëniste en van praktijkmanager tot tandprotheticus. De praktijk is gelegen in het centrum van Rivierenland, aan de Van Heemstraweg in Beneden-Leeuwen. Voorheen zat in dit pand Mondmedicentrum Beneden-Leeuwen.

Om goede mondzorg te kunnen bieden is het belangrijk dat het juiste materiaal aanwezig is. We hebben 4 behandelkamers en een röntgenkamer met OPT-apparaat. Daarnaast maken wij gebruik van een mondscanner en werken zo veel mogelijk via een digitale workflow.

vacature tandartsassistente

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar tijdelijke vervanging van onze tandartsassistente vanaf half januari 2025 tot ca. eind mei 2025. De ideale werktijden zijn 08.00 – 17.00u in onze praktijk in Beneden-Leeuwen.

Ben jij iemand die houdt van een persoonlijke werkwijze en graag deel uitmaakt van een gezellig en jong team vol professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Kom met ons in contact om in gesprek te gaan over de voorwaarden. Wij zijn ervan overtuigd dat we hier samen uit komen. Wij bieden marktconforme voorwaarden en hechten waarde aan tevreden personeel. Maak jij ons team van 13 personen binnenkort compleet?

Een open sollicitatie sturen?

Dat mag altijd! Wij zijn altijd op zoek naar talent dus voel je vrij om jouw CV en een motivatiebrief te sturen naar info@tandartspraktijk-leeuwen.nl